
Langbords
middag med
Sans Souci
Kom og vær med, når vi dækker op ved langbordet til en skøn madoplevelse i smukke omgivelser på kajen. Denne aften forkæler Canard à Sans Souci os med lækre franske retter.
Det er den unge og erfarne kok, Christoffer Brink Færch, der står bag madboden. Efter flere restaurantåbninger er han vendt tilbage til sit hjertebarn – det klassiske franske køkken.
Canard à Sans Souci er en forlængelse af den franske restaurant Sans Souci, og er Christoffers bud på et mini-brasserie med simple retter, friske råvarer og teknikker fra Michelin-køkkenet.
Middagen foregår under åben himmel med udsigt til Inderhavnen. Aftenen bliver afslappet, uformel og i godt selskab.
BILLETTER
Billetsalget starter snart.
MENU
Menuen kommer snart. Det vil være muligt at bestille en vegetarisk menu.
DRIKKEMENU
Du vil finde en pop-up bar på kajen, hvor det vil være muligt at købe nedenstående drikkevarer. Alternativt kan du gå på opdagelse i vores fire barer på pladsen.
VIN
Rosé Saint Max: Glas 80,- / Flaske 350,-
Hobnob Chardonnay: Glas 80,- / Flaske 350,-
Riesling Trocken: Glas 75,- / Flaske 325,-
Fadøl
New York Lager fra Nørrebro Bryghus 65,-
Blanc 70,-
Praktisk
Middagen serveres løbende fra kl. 17:30, så find gerne din plads i god tid. Vær opmærksom på, at det kan være blæsende på kajen – husk en varm trøje. Ved kraftig vind eller regn rykker vi middagen ind under parasollerne på madmarkedet. Skulle vi blive nødt til at aflyse eventet, får du naturligvis pengene retur.