Rørt

En spirende iværksætterdrøm drev i 2019 Jean Michel Grønnegaard Deleuran til at forlade sit trygge kontorjob. Med en ambitiøs mission om at ændre folks syn på pålægssalater startede han Rørt, der i dag laver smørrebrød, der trodser traditionerne. Kreationerne er rustikke og uformelle, lavet til øjeblikke af ren nydelse i godt selskab.

roert-broens-street-food
roert-portrait-broens

Fokus er på frisklavede, lette toppings, hvor der er skruet ned for mayoen og op for grøntsagerne. Hos Rørt er smagsfanatikere, der er dedikerede til at skabe overraskende og dejlige smagsoplevelser. Og det hele starter med de fineste økologiske og lokale ingredienser.

MENU

COMBO
95,-
2 madder
COMBO
135,-
3 madder
OEUF’N’TRØF
Æg, blomkål, jordskokpuré, trøffel & purløg på ristet rugbrød
Mushaboom
Fungi-fermenterede grøntsager, svampe, jordskokkemayo & persille på ristet rugbrød
LAKSILICIUS
+15,-
Laks rillette, sommerkål, miso, ponzu & koriander på ristet rugbrød
HØNSEMOR
+10,-
Hjemmerørt økologisk hønsesalat med selleri, asparges, bacon & karse på ristet rugbrød
veggy-icon

Vegetarisk

vegan-icon

Vegansk