j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Jazz Festival

7. juli 2024
Live Jazz og øl til 15 kr. på Broens

Under Copenhagen Jazz Festival inviterer vi til en festlig dag med Moment’s Notice og iskolde italienske øl fra Birra Moretti.

Kl. 13.00: Jazz med Moment’s Notice 

Vi får fint besøg af duoen, Moment’s Notice, der skaber en stemningsfuld atmosfære med deres dejlige jazztoner. Med stor respekt for jazzmusikkens dyder fortolker Moment’s Notice en lang række velkendte melodier fra den amerikanske sangbog, som under tiden er blevet sunget og spillet af jazz pionerer som Frank Sinatra, Armstrong Louis, Nat King Cole, Nina Simone, Miles Davis og mange flere. De spiller to sets af 30 min.

Hele dagen: Nyd iskolde italienske øl til kun 15,- (indtil udsolgt)
Royal Unibrew kigger forbi med deres Birra Moretti-vogn og serverer den læskende og let-drikkelige italienske øl fra et af Italiens største øl-bryggerier. Den første øl blev brygget af Luigi Moretti i 1859 i Udine, der dengang var under østrigsk herredømme. Det er kun de bedste råvarer og en speciel kvalitets humle, der giver den unikke smag, skønne aroma og den afbalancerede bitterhed. Det er en lav gæret øl, der har en flot gylden farve.

Copenhagen Jazz Festival
Copenhagen Jazz Festival er en årlig musikfestival, der hylder jazz i alle dens forskellige former. Festivalen har været afholdt siden 1979 og har gennem sine over fyrre år etableret sig som en af Europas mest anerkendte jazzfestivaler.