Pasta la pasta

Pasta la Pasta er en hyldest til det italienske køkken, hvor de løfter den klassiske og simple italienske pasta til nye højder ved at integrere teknikker fra Michelin-universet. Al pasta og saucer er håndlavet i Piemonte, Norditalien – og udelukkende på lokale ingredienser. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Pasta la Pasta - Broens Street Food
Morten Påske Christensen portræt
Køkkenchef Morten Christensen

Morten Paaske, grundlægger af Pasta La Pasta, har en imponerende Michelin-baggrund. Uddannet på Formel B i Danmark har han arbejdet på toprestauranter som Alinea i Chicago, vundet World Culinary Championship og været privatkok for Kong Frederik X. Efter år i den gastronomiske elite forelskede Morten sig i den italienske madkultur på en vulkanø nord for Sicilien, hvilket inspirerede ham til at starte Pasta La Pasta.

MENU

PASTA COMBO
149,-
En valgfri pasta & drikkevare
RIGATONI & BOLOGNESE
130,-
Rigatoni pasta med Bolognese di Salsiccia, cremet pesto Genovese og frisk basilikum
LARDO & PARMIGIANO
135,-
Fagottini-pasta fyldt med lardo, parmesancreme, sprødstegt bacon, ærter og friskkværnet sort peber
SPINACI & RICOTTA
130,-
Panzerotti-pasta fyldt med spinat og ricotta, cherrytomatsauce, ristede mandler, frisk basilikum og oregano
PANINI COMBO
119,-
Valgfri panini & soda
PANINI WITH MORTADELLA
99,-
Mortadella, røget mozzarella, syltet peberfrugt og oregano
PANINI MED AUBERGINE
99,-
Grillet aubergine, røget mozzarella, syltet peberfrugt og oregano
SAN PELLEGRINO SODAS
29,-
Blodappelsin eller granatæble/appelsin
veggy-icon

Vegetarisk

vegan-icon

Vegansk

Morten Paaske, grundlægger af Pasta La Pasta, har en imponerende Michelin-baggrund. Uddannet på Formel B i Danmark har han arbejdet på toprestauranter som Alinea i Chicago, vundet World Culinary Championship og været privatkok for Kong Frederik X. Efter år i den gastronomiske elite forelskede Morten sig i den italienske madkultur på en vulkanø nord for Sicilien, hvilket inspirerede ham til at starte Pasta La Pasta.