Pasta la pasta
Pasta la Pasta er en hyldest til det italienske køkken, hvor de løfter den klassiske og simple italienske pasta til nye højder ved at integrere teknikker fra Michelin-universet. Al pasta og saucer er håndlavet i Piemonte, Norditalien – og udelukkende på lokale ingredienser. Intet er overladt til tilfældighederne.


Morten Paaske, grundlægger af Pasta La Pasta, har en imponerende Michelin-baggrund. Uddannet på Formel B i Danmark har han arbejdet på toprestauranter som Alinea i Chicago, vundet World Culinary Championship og været privatkok for Kong Frederik X. Efter år i den gastronomiske elite forelskede Morten sig i den italienske madkultur på en vulkanø nord for Sicilien, hvilket inspirerede ham til at starte Pasta La Pasta.
MENU
- PASTA COMBO
- 149,-
- En valgfri pasta & drikkevare
- RIGATONI & BOLOGNESE
- 130,-
- Rigatoni pasta med Bolognese di Salsiccia, cremet pesto Genovese og frisk basilikum
- LARDO & PARMIGIANO
- 135,-
- Fagottini-pasta fyldt med lardo, parmesancreme, sprødstegt bacon, ærter og friskkværnet sort peber
- SPINACI & RICOTTA
- 130,-
- Panzerotti-pasta fyldt med spinat og ricotta, cherrytomatsauce, ristede mandler, frisk basilikum og oregano
- PANINI COMBO
- 119,-
- Valgfri panini & soda
- PANINI WITH MORTADELLA
- 99,-
- Mortadella, røget mozzarella, syltet peberfrugt og oregano
- PANINI MED AUBERGINE
- 99,-
- Grillet aubergine, røget mozzarella, syltet peberfrugt og oregano
- SAN PELLEGRINO SODAS
- 29,-
- Blodappelsin eller granatæble/appelsin
Vegetarisk
Vegansk
Morten Paaske, grundlægger af Pasta La Pasta, har en imponerende Michelin-baggrund. Uddannet på Formel B i Danmark har han arbejdet på toprestauranter som Alinea i Chicago, vundet World Culinary Championship og været privatkok for Kong Frederik X. Efter år i den gastronomiske elite forelskede Morten sig i den italienske madkultur på en vulkanø nord for Sicilien, hvilket inspirerede ham til at starte Pasta La Pasta.