j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Praktisk info

Find svar på dine spørgsmål her

Åbningstider

Broens har åbent hver dag i sæsonen – også på helligdage.

 

MADBODER

Man – tors: 11.30 – 20:30
Fre: 11.30 – 21.00
Lør – søn: 11.00 – 21.00

BARER

Søn – tors: 11.00 – 21.00
Fre – lør: 11.00 – 22.00

Barerne holder længere åbent hvis vejret er godt

Betaling

På Broens kan du betale med kort ved alle vores betalingskasser og med kontanter i et flertal af vores betalingskasser.

 

Du har også mulighed for at veksle dine kontanter til et kreditkort i den Ølbaren. Et eventuelt restbeløb, får du naturligvis refunderet i den samme bar.

Offentlig transport

Broens Street Food befinder sig på Strandgade 95 1401 KBH K

Der er flere muligheder for at komme til Broens Street Food med offentlig transport. Tag metro M1 til Kgs. Nytorv eller Christianshavn Torv. Fra Hovedbanegården kan også tage bus 31 mod Lergravsparken St. og stå af ved Knippelsbro, hvorefter der kun er 800 meter til Broens Gadekøkken.

Glemte sager

Er du så uheldig at have glemt eller tabt noget under dit besøg på Broens Street Food? Så kan du henvende dig i Øl Bar og spørge om det er blevet indleveret til personalet.

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål her på siden.

 

(+45) 33 93 07 60
kontakt@broensstreetfood.dk

Parkering

Der er flere parkeringsmuligheder nær Broens Street Food: Parkeringshuset ved Sankt Annæ Plads ligger kun 700 meter derfra. Der findes også parkeringspladser langs Strandgade. Vær dog opmærksom på deforskellige betingelser for parkering.

Presse

Har du spørgsmål eller forespørgsler angående Broens Street Food, kontakt David Rich i hverdage ml. kl. 09-17.00, som står for al presse. Ønsker du billedmateriale, kan du hente billeder i mappen ved at klikke her. Alle billeder skal krediteres ved brug (fotografens navn / Broens Street Food). Hvis fotografens navn ikke er anført, skal du blot kreditere Broens Street Food.

(+45) 61 77 87 13
presse@broensstreetfood.dk

Gavekort

Skal en du holder af forkæles med et gavekort til en spændende madoplevelse? Så er et gavekort til Broens Street Food et oplagt valg. Her på siden har du derfor mulighed for at købe et gavekort på et valgfrit beløb. Efter købet vil du modtage en e-mail med bekræftelse af dit køb. Vis bekræftelsen til en af vores medarbejdere i Vinbar, og få udleveret gavekortet.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?