Canard à Sans Souci

Bag køkkenet hos Canard à Sans Souci står den unge, men erfarne kok Christoffer Brink Færch. Efter en årrække med restaurantåbninger er han vendt hjem til det, hans madhjerte oprigtigt banker for – det traditionelle og klassiske franske køkken. Madboden hos Broens Street Food er en forlænget arm fra Sans Souci og dermed Christoffers take på et mini-brasserie. Det bygger på det simple køkken, men integrerer samtidig viden og teknikker fra Michelin-universet. Opskriften er friske, gode råvarer med håndværk fra øverste hylde og tilsat masser af kærlighed.

comingsoon2
Køkkenchef Christoffer Brink Færch
KØKKENCHEF: Christoffer Brink Færch

Christoffer har en baggrund fra flere Michelin-restauranter, bl.a. Restaurant Geranium, Restaurant Herman og Henne Kirkeby Kro. I 2013 var han med til at vinde sølv ved Bocuse d’Or og har siden været med til at åbne restauranter som Gemyse i Tivoli, Restaurant Frank samt Falsters Kyst, der var en kombination af restaurant, bageri m.m.

MENU

Baguette
95,-
Vælg mellem: confiteret andelår med Sans Souci-creme, syltet rødløg, sennep, estragon & rucola eller landskinke med Sans Souci-creme, Comté & sennep
COMBO
155,-
Baguette, fritter & dyppelse
Crispy ande-croquettes
75,-
2 stk. drysset med eddikepulver & friske urter
Økologiske fritter
55,-
Dobbeltdyppede – tilføj trøffel flagesalt eller urter/spice
Dyppelse
10,-
Pebermayo, Dijonaise eller Piment de Espalier mayo
Dåsemad
85,-
Serveret med baguette & citron. Vælg mellem: Blåmuslinger, sardiner, tun eller makrel
Ugens lemonade
45,-
veggy-icon

Vegetarisk

vegan-icon

Vegansk

Christoffer har en baggrund fra flere Michelin-restauranter, bl.a. Restaurant Geranium, Restaurant Herman og Henne Kirkeby Kro. I 2013 var han med til at vinde sølv ved Bocuse d’Or og har siden været med til at åbne restauranter som Gemyse i Tivoli, Restaurant Frank samt Falsters Kyst, der var en kombination af restaurant, bageri m.m.