Canard à Sans Souci

Bag køkkenet hos Canard à Sans Souci står den unge, men erfarne kok Christoffer Brink Færch. Efter en årrække med restaurantåbninger er han vendt hjem til det, hans madhjerte oprigtigt banker for – det traditionelle og klassiske franske køkken. Madboden hos Broens Street Food er en forlænget arm fra Sans Souci og dermed Christoffers take på et mini-brasserie. Det bygger på det simple køkken, men integrerer samtidig viden og teknikker fra Michelin-universet. Opskriften er friske, gode råvarer med håndværk fra øverste hylde og tilsat masser af kærlighed.

Canard sans souci Broens street food
Køkkenchef Christoffer Brink Færch
KØKKENCHEF: Christoffer Brink

Christoffer har en baggrund fra flere Michelin-restauranter, bl.a. Restaurant Geranium, Restaurant Herman og Henne Kirkeby Kro. I 2013 var han med til at vinde sølv ved Bocuse d’Or og har siden været med til at åbne restauranter som Gemyse i Tivoli, Restaurant Frank samt Falsters Kyst, der var en kombination af restaurant, bageri m.m.

MENU

Baguette med and
99,-
Confiteret andelår, Sans Souci-creme, syltet rødløg, sennep, estragon & rucola
Baguette med skinke
99,-
Landskinke, Sans Souci-creme, Comté & sennep
COMBO
159,-
Baguette, fries & dip
Duble duck fries
59,-
Dobbeltdyppede i andefedt
Vælg mellem normale, trøffelsalt eller urter/krydderier
Crispy duck-croquettes
89,-
2 stk. drysset med eddikepulver & friske urter
Konserves
89,-
Serveret med baguette & citron
Vælg mellem: Blåmuslinger, sardiner, tun eller makrel
Dip
10,-
Pebermayo, Dijonaise eller Piment de Espalier mayo
Ugens lemonade
45,-