Canard à Sans Souci
Bag køkkenet hos Canard à Sans Souci står den unge, men erfarne kok Christoffer Brink Færch. Efter en årrække med restaurantåbninger er han vendt hjem til det, hans madhjerte oprigtigt banker for – det traditionelle og klassiske franske køkken. Madboden hos Broens Street Food er en forlænget arm fra Sans Souci og dermed Christoffers take på et mini-brasserie. Det bygger på det simple køkken, men integrerer samtidig viden og teknikker fra Michelin-universet. Opskriften er friske, gode råvarer med håndværk fra øverste hylde og tilsat masser af kærlighed.


Christoffer har en baggrund fra flere Michelin-restauranter, bl.a. Restaurant Geranium, Restaurant Herman og Henne Kirkeby Kro. I 2013 var han med til at vinde sølv ved Bocuse d’Or og har siden været med til at åbne restauranter som Gemyse i Tivoli, Restaurant Frank samt Falsters Kyst, der var en kombination af restaurant, bageri m.m.
MENU
- Baguette med and
- 99,-
- Confiteret andelår, Sans Souci-creme, syltet rødløg, sennep, estragon & rucola
- Baguette med skinke
- 99,-
- Landskinke, Sans Souci-creme, Comté & sennep
- COMBO
- 159,-
- Baguette, fries & dip
- Duble duck fries
- 59,-
- Dobbeltdyppede i andefedt
Vælg mellem normale, trøffelsalt eller urter/krydderier
- Crispy duck-croquettes
- 89,-
- 2 stk. drysset med eddikepulver & friske urter
- Konserves
- 89,-
- Serveret med baguette & citron
Vælg mellem: Blåmuslinger, sardiner, tun eller makrel
- Dip
- 10,-
- Pebermayo, Dijonaise eller Piment de Espalier mayo
- Ugens lemonade
- 45,-