j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Om Broens Street Food
Konceptet

Om Broens

Velkommen til Broens Street Food – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, økologi, gode ingredienser og gode smagsoplevelser er i højsædet. Broens Street Food blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen.

Lokationen

Pladsens historie

Den Grønlandske Handels Plads blev bygget i 1735, da købmand og skibsejer, Andreas Bjørn købte retten til at åbne op for havnen fra Christianshavn til Christiansholm (Papirøen). I mere end 200 år var området omdrejningspunkt for handel mellem Færøerne, Finland, Island og Grønland og et distrikt med skibsværft, værksteder, pakhuse og kogerier. Her blev tørret fisk, saltede sild, hvalkød og skind opbevaret før varerne blev solgt til det europæiske marked. I 2003 åbnede Nordatlantens Brygge med Færøernes og Grønlands Repræsentationer og Island Ambassade, samt restaurant Noma i pakhusets lokaler, som blev bygget i 1761. Den Grønlandske Handels Plads ejes i dag af Slots- og Kulturstyrelsen og er forbundet til Nyhavn via Inderhavnsbroen.

Pladsens historie
Økologi på Broens Street Food
mad med smag

Økologi og kvalitet

På Broens går kvalitet og den gode smagsoplevelse hånd i hånd. Det er vigtigt at kunne forkæle gæster med velsmagende økologiske råvarer af høj kvalitet. På de fire forskellige barer bydes der på et udvalg af lækre økologiske øl, vin, juicer og saft. Derudover er det et krav, at alle madboder er certificeret med Det Økologiske Spisemærke i guld. Et guldmærke betyder 90-100 procent økologiske råvarer. Maden skal være ærlig, økologisk og frisk.

vintersæson

Broens Skøjtebane

I vintersæsonen omdannes Broens Street Food til en stor skøjtebane. Spænd skøjterne og gør klar til vinteridyl i hjertet af København. Her kan skøjteløbere på alle niveauer svæve hen over isen. Her er der plads til masser af sjov på isen – lige fra korsang og børnedisko til skøjteundervisning og bingo.

Broens Skøjtebane

Om Broens

Velkommen til Broens Street Food – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food i verdensklasse fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsædet. Broens Street Food blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen, som et samarbejde mellem stifterne af Copenhagen Street Food – Papirøen og Reffen, sammen med nogle af ejerne af restaurant Noma.

Pladsens historie

Den Grønlandske Handels Plads blev bygget i 1735, da købmand og skibsejer, Andreas Bjørn købte retten til at åbne op for havnen fra Christianshavn til Christiansholm (Papirøen). I mere end 200 år var området omdrejningspunkt for handel mellem Færøerne, Finland, Island og Grønland og et distrikt med skibsværft, værksteder, pakhuse og kogerier. Her blev tørret fisk, saltede sild, hvalkød og skind opbevaret før varerne blev solgt til det europæiske marked. I 2003 åbnede Nordatlantens Brygge med Færøernes og Grønlands Repræsentationer og Island Ambassade, samt restaurant Noma i pakhusets lokaler, som blev bygget i 1761. Den Grønlandske Handels Plads ejes i dag af Slots- og Kulturstyrelsen og er forbundet til Nyhavn via Inderhavnsbroen.

Økologi & kvalitet

På Broens Street Food går kvalitet og den gode smagsoplevelse hånd i hånd. Det er vigtigt at kunne forkæle gæster med velsmagende økologiske råvarer af høj kvalitet. På de fire forskellige barer bydes der på et udvalg af lækre økologiske øl, vin, juicer og saft. Derudover har mange af madboderne også fået Det Økologiske Spisemærke, hvor der arbejdes på, at alle madboder skal tildeles dette.

Vil du vide mere om Broens Street Food?