Rørt
En spirende iværksætterdrøm drev i 2019 Jean Michel Grønnegaard Deleuran til at forlade sit trygge kontorjob. Med en ambitiøs mission om at ændre folks syn på pålægssalater startede han Rørt, der i dag laver smørrebrød, der trodser traditionerne. Kreationerne er rustikke og uformelle, lavet til øjeblikke af ren nydelse i godt selskab.


Fokus er på frisklavede, lette toppings, hvor der er skruet ned for mayoen og op for grøntsagerne. Hos Rørt er smagsfanatikere, der er dedikerede til at skabe overraskende og dejlige smagsoplevelser. Og det hele starter med de fineste økologiske og lokale ingredienser.
MENU
- COMBO
- 99,-
- 2 madder
- COMBO XL
- 140,-
- 3 madder
- TOPTUNET
- Smashed avocado, tun, miso mayo, yuzu & sesam på ristet rugbrød
- ÆG x TRØFFEL
- Økologisk æg, blomkål, sort trøffel, jordskokke-mayo, purløg, karse på ristet rugbrød
- Mushaboom
- Fungi-fermenterede grøntsager, svampe, jordskokkemayo & persille på ristet rugbrød
- HØNSEMOR
- +10,-
- Hjemmerørt økologisk hønsesalat med selleri, asparges, bacon & karse på ristet rugbrød
- REJEMAD
- +20,-
- Håndpillede rejer, hjemmerørt løvstikke mayo, dild & citron på grillet brioche
Vegetarisk
Vegansk