j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Wine, Bubbles & Spritz

Få en lidt festligere hverdag ved at besøge vores nyistandsatte bar i Gadekøkkenet – Wine, Bubbles & Spritz, som byder på masser af forskellige vine, champagne, cava og særligt udviklede spritzers. Det hele er pakket ind i en hyggelig atmosfære med blød fransk jazz, hvor man hurtigt får lyst til at tilbringe mange timer. Det kan i øvrigt godt betale sig at holde øje på de sociale medier, for der arrangeres regelmæssigt forskellige arrangementer med alt fra smagninger på champagne og østers til rødvin og sortfodsskinke.

 

 

Leder du efter vin? Vores kyndige vinbartendere står altid klar til at guide dig til det helt rigtige glas. Vi byder på nøje udvalgte vine i samarbejde med Løgismose. Rødvinen er tempereret, hvidvinen er kølig, og du vil med garanti kunne finde et glas eller en flaske til din smag. Du vil også altid kunne finde et skiftende udvalg af naturvine med interessante smagsprofiler, til dem der elsker noget skævt. Du vil dog altid finde en orange, hvid og rosé.

 

Når sommersolen gør dig tørstig, er vores spritzer det perfekte valg – en god mellemting mellem en cocktail og et glas vin/bobler. Vi har sammen med ORIGINAL TENDER udviklet nogle helt særlige opskrifter til Broens Gadekøkken. Du kan glæde dig til at smage den klassiske Aperol Spritz, Contratto Spritz, Broens Spritz og Limoncello Spritz. Der er en spritz til enhver smag.

 

 

Udover vin, spritz og bobler er denne bar også vores hyggelige kaffehjørne. Vi har indgået et samarbejde med de dygtige Coffee by Storms, som leverer kaffe af høj kvalitet udvalgt af baristaverdensmester, Fritz Storm. Kom forbi og få dig en dejlig kop friskbrygget kaffe.